Hjälpcenter Skriv in din fråga eller välj en kategori för att få den hjälp du behöver

Robomow RX kunder – uppgradera nu!

För att få de senaste säkerhetsfunktionerna och för ett bättre klippresultat, så rekommenderar Robomow starkt att uppgradera till den senaste mjukvaruversionen. Den är kostnadsfri!

1. Vilka gräsklippare behöver uppdateras?

Alla Robomow RX köpta 2017.

2. Hur och var kan jag uppdatera mjukvaran?

- Hos en återförsäljare med service – tag med din gräsklippare till den närmaste återförsäljaren som utför service och få din klippare uppgraderad.

- Gör det själv – kontakta oss på telefon 0771-895 895 eller e-posta oss för att få din gratis uppgradering levererad till dig på din adress med instruktioner hur du själv gör uppgraderingen hemma.

3. Fortfarande inte säker hur du gör?

Om du är osäker vilken mjukvaruversion din Robomow RX har, vänligen kontakta oss.

0771-895 895

Vi hoppas att de nya funktionerna du får kompenserar för eventuella besvär uppgraderingen skapar.