Helpcentrum Typ uw vraag of kies een categorie
om de hulp te vinden die u nodig hebt

Bent u in het bezit van een Robomow RX uit 2017? – Update uw software nu!

Voor de meest recente veiligheidsfuncties en voor betere maairesultaten raadt Robomow ten stelligste aan een update uit te voeren naar de nieuwste software-versie. Uiteraard zonder kosten voor u!

1. Voor welke robotmaaiers geldt deze software-update?

Alle Robomow RX modellen aangekocht in 2017 (het serienummer begint met 1727).

2. Hoe en waar kan ik de software-update uit (laten) voeren?

- Bij een Robomow servicedealer uw: breng uw maaier naar de dichtstbijzijnde servicedealer en laat uw maaier updaten.

- Doe het zelf: neem telefonisch contact met ons op via 0900 – 7626669 (NL) of 070 – 660124 (BE) of mail ons om gratis een update pakket te bestellen, zodat u de software-update zelf kunt uitvoeren.

3. Heeft u vragen?

Neem contact met ons op als u niet zeker bent van uw Robomow RX-model of de huidige software-versie.

31-900-7626669
contact.nl@robomow.eu

We hopen dat de verbeterde functionaliteiten en functies de eventuele ongemakken die deze upgrade voor u meebrengen, zullen compenseren.