Robomow RX kunder – upgrader nu!

For de nyeste sikkerhedsfunktioner og for bedre klipperesultater, anbefaler Robomow kraftigt en opdatering til den nyeste softwareversion. Det er gratis!

1. Hvilken Robot behøver en opdatering?

Alle Robomow RX, købt i 2017.

2. Hvordan og hvor kan jeg opdaterer softwaren?

- Hos et af vores serviceværksteder – medbring din robot til det nærmeste serviceværksted og få den opdateret.

- Gør det selv – kontakt os på tlf. 070 25 23 03 eller send en email og få leveret opdateringen og instruktioner, direkte til din hjemme adresse.

3. Stadig ikke sikker?

Hvis du er usikker på din RX model eller om den har den nyeste software, kontakt os venligst.

070-252323 / 070-252303
contact.dk@robomow.eu

Vi håber at de nye funktioner og features vil opveje ulejligheden ved opdateringen.